Χρονόμετρο

  Η παρέλαση στην Καβάλα έγινε σε ένα διάλειμμα της βροχής

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε χθές το πρωί στην Καβάλα η καθιερωμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γεν. γραμμ. ενημέρωσης κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής. Παρούσες οι πολιτικές, οι στρατιωτικές αρχές και οι θρησκευτικές αρχές που παρακολούθησαν την παρέλαση των νιάτων της πόλης. Παρόντες στην εξέδρα για πρώτη φορά ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος και η νέα δήμαρχος της πόλης κ. Δήμητρα Τσανάκα. Η παρέλασή έγινε παρουσία πάρα πολλών καβαλιωτών που εκμεταλλευόμενοι το διάλλειμα της βροχής κατέβηκαν και την παρακολούθησαν.

   

  parelasi (2) parelasi (3) parelasi (4) parelasi (5) parelasi (6) parelasi (7) parelasi (8) parelasi (9) parelasi (10) parelasi (11) parelasi (12) parelasi (13) parelasi (14) parelasi (15) parelasi (16) parelasi (1) parelasi (17)


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.