Χρονόμετρο

  Εκτός νέου δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Φιλόσογλου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την παραίτησή του από το νέο δ.σ. του Δήμου Παγγαίου υπέβαλε στον Π. Γρηγοριάδη ο επικεφαλής της παράταξης «Παγγαίου Δύναμις»

   

  Έγγραφη παραίτηση προς τον πλειοψηφώντα δημοτικό σύμβουλο στις εκλογές της 18ης Μαΐου, Πάρη Γρηγοριάδη, απέστειλε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της παράταξης «Παγγαίου Δύναμις» και πρώην δήμαρχος Ελευθερούπολης, Γιάννης Φιλόσογλου, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο εαυτόν εκτός του νέου δημοτικού συμβουλίου.

  Τη θέση του Γ. Φιλόσογλου θα πάρει ο σύμβουλος της παράταξής του Γιώργος Στάμος. Ο επικεφαλής της «Παγγαίου Δύναμις» ενημέρωσε εδώ και λίγα 24ωρα τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης, ενώ όπως τόνισε στο «Χ» είναι στη δική τους ευχέρεια αν θα ακολουθήσουν οι ίδιοι τον δρόμο που χάραξε ο ίδιος. Πάντως, ο κ. Φιλόσογλου ξεκαθάρισε ότι παραμένει ενεργός πολίτης, αρνούμενος ότι η παραίτηση σημαίνει και αποχώρηση του οριστικά από την τοπική αυτοδιοίκηση.

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.