Χρονόμετρο

  ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ: Καλά νέα για την ασφάλεια στα Πετρέλαια

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Ένα θέμα που έχει δημιουργήσει μια ανησυχία στους Καβαλιώτες είναι κατά πόσον είναι ασφαλή σήμερα τα Πετρέλαια, τα οποία βρίσκονται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς «υπολειτουργίας» αφού δεν υπάρχει μεν παραγωγή, αλλά το Σωματείο των εργαζομένων όπως και ο Βαγγέλης Παππάς κάνουν λόγο δημοσίως για το ότι στις εγκαταστάσεις υπάρχει πετρέλαιο και υδρόθειο.

   

  Ρωτήσαμε και μάθαμε ανθρώπους γύρω από τα Πετρέλαια, οι οποίοι γνωρίζουν τα θέματα λειτουργίας τους και  τους οποίους εμπιστευόμαστε για το τι συμβαίνει. Τα νέα φαίνεται ότι είναι καλά! Κι αυτό γιατί όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας του ανεξάρτητου διεθνούς νηογνώμονα που επιθεωρεί ανά τακτά διαστήματα τον Πρίνο παραμένουν σε ισχύ τόσο για τις χερσαίες όσο και για τις θαλάσσιες εγκαταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι πολλά μπορεί να λέγονται αλλά στην ουσία η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

   

  Ένας βραχνάς λιγότερος, λοιπόν, για το θέμα που βρίσκεται ουσιαστικά από τον Αύγουστο στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και, όπως φαίνεται, θα εξακολουθήσει να είναι για καιρό ακόμη. Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές των ανακοινώσεων της Ενεργειακής, αυτό καταλαβαίνουμε…


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.