Χρονόμετρο

  Β. Παππάς: «Αποδίδω λόγο μόνο στους εργαζομένους της Kavala Oil»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ερωτηθείς ο Β. Παππάς από το «Χ», για τη δυσφορία που εξέφρασαν κύκλοι της «Energean Oil & Gas», σχετικά με την υποψηφιότητα των ΑΝ.ΕΛ. στις εκλογές της 25ης Γενάρη, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν εκτελώ καμία εκτελεστική εξουσία στην Energean Oil & Gas κι ως εκ τούτου δεν υπήρχε κανένα θέμα για το αν θα έπρεπε να ενημερώσω για τις προθέσεις μου. Είμαι ένας εργαζόμενος στην Kavala Oil και έχω συμβουλευτικό ρόλο στην εταιρεία, την οποία, ωστόσο δεν εκπροσωπώ σε θέση ηγεσίας. Ως πρόεδρος του συνεταιρισμού των εργαζομένων λόγο αποδίδω μόνο σε αυτούς. Ως εργαζόμενος, λοιπόν, δε θα μπορούσε να περιοριστεί η βούλησή μου να συμμετέχω στις εκλογές».

  Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, η οποία άλλους ξάφνιασε κι άλλους όχι, ο ίδιος σημείωσε: «Δε θεωρώ ότι ήταν μια κάθοδος-έκπληξη στις εκλογές από μέρους μου. Οι ΑΝ.ΕΛ. ήταν το μόνο κόμμα που πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του συνδυασμού που ηγήθηκα στις δημοτικές εκλογές. Μου ζήτησε ο κ. Καμμένος να βοηθήσω σε αυτή τη μάχη, πρόταση που αποδέχθηκα μετά χαράς, στην προσπάθεια που θα κάνει το κόμμα να εκπροσωπηθεί στο Κοινοβούλιο».

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   

  Σχετικά άρθρα:

  Δυσαρέσκεια για την υποψηφιότητα του Β. Παππά από την Energean oil & gas

  Υποψήφιος βουλευτής ο Βαγγέλης Παππάς με τους ΑΝΕΛ

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.