Χρονόμετρο

  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συνδύασε την επιστολή του με ένα συμβολικό αλλά σημαντικό αντικείμενο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο πιο πρωτότυπος τρόπος υποψήφιου συμβούλου Επιμελητηρίου για να περάσει το μήνυμα του

   

   

  Με τις εκλογές των Επιμελητηρίων όλης της χώρας να πλησιάζουν, οι υποψήφιοι τα δίνουν όλα για να προσεγγίσουν τους  επιχειρηματίες που θα προσέλθουν στις κάλπες.

   

  Τον πρώτο λόγο έχουν φυσικά τα social media, τα e-mails και οι καταχωρήσεις σε έντυπα. Ωστόσο δεν λείπουν και οι πιο παραδοσιακοί τρόποι, σταθερή αξία για πολλούς, της έντυπης επικοινωνίας μέσω επιστολής.

   

  Πώς μπορείς όμως να κάνεις την επιστολή σου να ξεχωρίσει, να της δώσεις χρηστική αξία και να περάσεις και ένα σημαντικό μήνυμα από αυτή;

   

  Αυτό σκέφτηκε ο Χρήστος Παπαδάκης, υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ανανέωση Τώρα” στο Επιμελητήριο Καβάλας.

   

  Έχοντας πολυετείς σπουδές στην πληροφορική και το management και όντας συνιδιοκτήτης της εταιρείας πληροφορικής Lioncode, αποφάσισε παράλληλα με το να συστηθεί στους επιχειρηματίες του νομού Καβάλας, να τους ενημερώσει και για τα πολύ σημαντικά ζητήματα της ασφάλειας δεδομένων. Μάλιστα όπως επισημαίνει ο ίδιος, από το 2018 αλλάζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία που ως προς αυτά, προβλέποντας σοβαρές κυρώσεις.

   

  Την επιστολή του λοιπόν συνοδεύει ένα προστατευτικό κάλυμμα για την κάμερα του υπολογιστή, που τοποθετεί κανείς όταν δεν την χρησιμοποιεί. Την πρακτική αυτή που εφαρμόζουν ακόμα και κορυφαίοι επιχειρηματίες όπως ο Μαρκ Ζουγκεμπεργκ του Facebook για να προστατευθούν από hackers που μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση στη κάμερα τους την προτείνουν μεταξύ άλλων φορέων και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

   

   

  E-Daily.gr


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.