Χρονόμετρο

  PAOKACADEMY / MUNDIALITO: Μεταγραφή του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου στον Αετό Οφρυνίου

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Η Ακαδημία ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή της, του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου στον Αετό Οφρυνίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας, γεννημένος το 2005, εδώ και λίγο καιρό έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Αετού, άφησε άριστες εντυπώσεις στο προπονητικό της ομάδας του Οφρυνίου και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

  Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι ο 5ος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την Ακαδημία μας και ανήκει στις τάξεις του Αετού Οφρυνίου δείγμα και των πολύ καλών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι υπόλοιποι τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι ο Κυριάκος Μαγκαφίνης, ο Στέλιος Θεοδοσιάσης, ο Σίλντι Γιάννα και ο Τάσος Μαγκαφίνης. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική συνέχεια.

  Επίσης, η Ακαδημία μας εύχεται καλή επιτυχία και σε δύο άλλα δικά της παιδιά που ενσωματώθηκαν στην ομάδα του ΑΟ Καβάλας. Πρόκειται για τους Σάββα Δεληγιαννίδη και Κυριάκο Βακιρτζή.

  Τέλος, ευχόμαστε στις ομάδες του Νομού μας που ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της FootballLeague και Γ’ Εθνικής καλή επιτυχία, κι ελπίζουμε να γυρίσουμε σύντομα όλοι στα γήπεδα.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.