Χρονόμετρο

  «Αλλάξτε τον, είναι προσβολή»: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάο επισκέφτηκε χθες το πρωί ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ζητώντας την αντικατάσταση του εκπροσώπου της κυβέρνησης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

  Όπως είναι γνωστό, από την κυβέρνηση ορίστηκε να έρθει ο ειδικός γραμματέας του εθνικού τυπογραφείου, Γεώργιος Αποστολίνας, με τον κ. Παναγιωτόπουλο να ζητά την αντικατάστασή του από κανονικό στέλεχος της κυβέρνησης και όχι έναν απλό υπάλληλο.

  «Είναι προσβολή αυτό για την Καβάλα», ανέφερε ο Ν. Παναγιωτόπουλος στον κ. Μπαλτάκο, επισημαίνοντας του ότι «αν επιμείνετε σε αυτό το πρόσωπο που επιλέξατε, τότε εγώ, αλλά ενδεχομένως και οι συνάδελφοί μου δε θα είμαστε στην παρέλαση. Η εκπροσώπηση θα πρέπει να είναι η πρέπουσα για την κυβέρνηση. Με το πρόσωπο που επελέγη, προσβάλλεται η πόλη μας», κατέληξε.

  Την ίδια άποψη με τον Ν. Παναγιωτόπουλο έχει τόσο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, αλλά και οι άλλοι δύο βουλευτές Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης και Ντίνος Κλειτσιώτης.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.