Χρονόμετρο
header banner

  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Γιορτή για την λήξη της θερινής περιόδου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου στις παιδικές της Βιβλιοθήκες.

  Όπως είναι γνωστό εκατοντάδες παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απασχολήθηκαν δημιουργικά και στα δύο παραρτήματα των Παιδικών Βιβλιοθηκών, του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Λουκά. Οι δράσεις ήταν  ποικίλες με επικρατέστερες τις λέσχες ανάγνωσης, τη δημιουργία θεατρικής ομάδας στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Αγίου Λουκά και τις δραματοποιήσεις παραμυθιών, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, τα εργαστήρια διαχείρισης συναισθημάτων, τις εκθέσεις ζωγραφικής κ.α.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των παιδιών  ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

  Έτσι λοιπόν έπειτα από απαίτηση των παιδιών αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την λήξη του καλοκαιριού με την παρουσίαση από τα παιδιά της θεατρικής ομάδας της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Αγίου Λουκά τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Η εξέγερση των Φρούτων και των Λαχανικών». Πρόκειται για μία διασκευή του γνωστού έργου του Ευγένιου Τριβιζά με γενικό τίτλο «Η Φρουτοπία» όπου ο συγγραφέας προβαίνει σε μια αλληγορική προσέγγιση του διαχρονικού και πανανθρώπινου αιτήματος της ελευθερίας. Η παραπάνω δράση θα  πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Αγίου Λουκά (Χανίων 1, πολυκέντρο Αγ. Λουκά ).

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.