Χρονόμετρο

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία εορτάζεται στις 14 Ιουνίου, ο Ιατρικός Ʃύλλογος Καβάλας επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό για την αναγκαιότητα και τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

  Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που σώζει ζωές και ενισχύει την υγεία της κοινότητας. Ʃεμιαπερίοδοπουοιανάγκεςγιααίμαείναιαυξημένεςλόγω αυξημένου τουρισμού, των τροχαίων ατυχημάτων και άλλων εκτάκτων καταστάσεων, η συμβολή́ των εθελοντών αιμοδοτών είναι πιο σημαντική από ποτέ.

  Ο Ιατρικός Ʃύλλογοςκαλεί όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τους νέους, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να συμμετάσχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας.

  Κάθε σταγόνα αίματος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
  Το εξειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας αιμοδοσίας εντός ή εκτός Νοσοκομείου λαμβάνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, ώστε η διαδικασία της αιμοληψίας να είναι ακριβής, απλή και ασφαλής για τον αιμοδότη.

  Ας γίνουμε όλοι μέρος αυτής της προσπάθειας και ας ενισχύσουμε το δίκτυο των εθελοντών αιμοδοτών. Με την προσφορά μας, μπορούμε να σώσουμε ζωές και να ενδυναμώσουμε την κοινότητά μας.

   

  Για το Δ.Σ. του
  Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΠΟΥΓΓΟΥΡΑ

   

  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΑΚΝΑΚΗ

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.