Χρονόμετρο

  ΠΑΕ ΑΟΚ: Επίσκεψη στο 5ο ΓΕΛ Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 έκανε γνωστό πως αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και μέλη της διοίκησης θα επισκεφθούν, την Πέμπτη  27 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:30 το πρωί, την σχολική μονάδα του 5ου Λυκείου Καβάλας, προκειμένου να προσκαλέσουν μαθητές και εκπαιδευτικούς να παρακολουθήσουν δωρεάν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ Ιάλυσος Ρόδου, την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στις 15:00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για την 22η αγωνιστική της Football League. Παράλληλα, η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 θα μοιράσει μπάλες στην σχολική μονάδα του 5ου Λυκείου Καβάλας.

  Την 1η Μάρτη το ματς ΑΟΚ-Ιάλυσος

  Ο ΑΟΚ παίζει την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, στις 3μ.μ., στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Ιάλυσο Ρόδου για την 22η αγωνιστική της Football League. Διαιτητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου της ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τους Π. Τερζόπουλο (ΕΠΣ Έβρου) και Θ. Φαλτάκα (ΕΠΣ Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ηλίας Χάψας της ΕΠΣ Σερρών και παρατηρητής ο Δημήτρης Σαββόγλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.