Χρονόμετρο

  ΠΑΕ ΑΟΚ: Δείπνο στην ομάδα Κ17

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης το βράδυ της Τετάρτης (24/6), παρέθεσε δείπνο προς τιμή της ομάδας Νέων (Κ 17) που διατηρεί, ως επιβράβευση της εξαιρετικής πορείας που είχε στο αντίστοιχο της Football League και ειδικότερα στον β’ όμιλο, κατακτώντας την 1η θέση.

  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην κοσμική γωνιά της Καβάλας, το «Πρώτο Κατσίκι» και τα χαμόγελα έδωσαν και πήραν, δείγμα των μεγάλων επιτυχιών που σημείωσε η ομάδα Κ 17 της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου που πέρασε. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 και ειδικότερα, ο πρόεδρος της Σωτήρης Δεληκάρης, οι αντιπρόεδροι Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης , ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Αγγελίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Σουμουλίδης Νίκος, ο Διευθυντής της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, Διαμαντής Κωνσταντάρας, ο γενικός αρχηγός της ομάδας , Μανάφης Γιώργος, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου, Πέτρος Πετρόπουλος, η υπεύθυνη Marketing, Αλίκη Μέρμηγκα, ο προπονητής της ομάδας Κ 17, Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο συνεργάτης του Γιώργος Ιωσηφίδης και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Μπάμπης Παναγιωτίδης.

  Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, Σωτήρης Δεληκάρης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και ο προπονητής της ομάδας Κ 17, Αχιλλέας Καρασαββίδης στους σύντομους χαιρετισμούς τους, εξήραν τις τεράστιες προσπάθειες που φέτος καταβλήθηκαν, μοίρασαν συγχαρητήρια στους μεγάλους πρωταγωνιστές που ήταν οι ποδοσφαιριστές τους οποίους και παροτρύνουν να συνεχίσουν να δουλεύουν μεθοδικά, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες τους, προκειμένου να ενταχθούν στο ανδρικό τμήμα.

  Στους τρεις αρχηγούς της ομάδας Κ 17 της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, Χρήστο Ντουρτμέ, Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και Ανδρέα Γιαννάκο παραδόθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλους τους ποδοσφαιριστές.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.