Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: «Εξαφανισμένα» άλλα πέντε δημοτικά οχήματα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Αποκάλυψη από τον Κοσμά Κορωνιό, ότι ενώ για τα οχήματα φαίνεται να έχουν πληρωθεί τέλη κυκλοφορίας, αυτά αγνοούνται

   

   

  Η κόντρα της νυν διοίκησης του Φίλιππου Αναστασιάδη και της προηγούμενης του Βασίλη Ξουλόγη καλά κρατεί και νέο πεδίο αντιπαράθεσης αποτελεί η αποκάλυψη, που έκανε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της περασμένης Τρίτης (14 Ιουλίου) ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αναστασιάδη, Κοσμάς Κορωνιός, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και ο υπεύθυνος για την απογραφή της κινητής περιουσίας του δήμου.

   

  Συγκεκριμένα, ο κ. Κορωνιός αποκάλυψε ότι εδώ και καιρό αναζητούνται συνολικά πέντε δημοτικά οχήματα, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν, αυτά δε βρίσκονται πουθενά! Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της απογραφής, τα οχήματα που απουσιάζουν από τον στόλο του Δήμου Παγγαίου είναι τα εξής:

   

  – Ένα ημιφορτηγό, μάρκας FORD, 3,5 τόνων, με πινακίδα KHI 2861

  – Ένα φορτηγό, μάρκας MERCEDES, με πινακίδα ΚΗΥ 4924

  – Ένα γκρέιντερ, μάρκας VOLVO, με πινακίδα MEE 37479

  – Ένα απορριμματοφόρο, μάρκας MERCEDES, με πινακίδα ΚΝ 9179

  – Ένα ημιφορτηγό, μάρκας MAZDA, 3,5 τόνων, με πινακίδα ΚΗΥ 4954.

   

  Τα παραπάνω οχήματα, ενώ εμφανίζονται κανονικά στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Παγγαίου και μάλιστα έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας, μέχρι σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί, με αποτέλεσμα η τύχη τους να αγνοείται.

  Στα έντονα ερωτήματα του δημοτικού συμβούλου της διοίκησης Χρήστου Μποσμπότη προς τον κ. Ξουλόγη, από πλευράς του πρώην δημάρχου Παγγαίου δεν υπήρξε καμία σχετική απάντηση.

   

  Μάλιστα, ο κ. Μποσμπότης υπενθύμισε τη γνωστή ιστορία του απολεσθέντος γκρέιντερ, για το οποίο ήδη διενεργεί έρευνα η Εισαγγελία Καβάλας.

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.