Χρονόμετρο

  Οριστικά στον Alex Haditaghi  η Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Με ανάρτηση του στο Fb o Alex Haditaghi κάνει γνωστό ότι έκλεισε υπέρ του το θέμα της Αλάνας της Ν. Ηρακλείτσας και ο σχεδιασμός θα προχωρήσει με τους κορυφαίους επιχειρηματίες και επιχειρηματίες της Ελλάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γεώργιο Μελισσανίδη

   

  «Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και σχεδιασμού, είμαι πέρα από ενθουσιασμένη που αγόρασα αυτό το θεαματικό ακίνητο στη Βόρεια Ελλάδα και συνεργάστηκα με έναν από τους κορυφαίους επιχειρηματίες και επιχειρηματίες της Ελλάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γεώργιο Μελισσανίδη στην ανάπτυξη ενός έργου 480 εκατομμυρίων ευρώ ($655 εκατομμύρια CAD), μελλοντική κατοικία για την όμορφη πολυτελή βίλα και ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων και θέρετρο! Οι Βίλες μας θα τιμολογηθούν από €599.000- €1.880.000, γεγονός που θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ένα πολύτιμο διαβατήριο Ε.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το έργο θα δημιουργήσει επίσης πάνω από 250 θέσεις εργασίας στη βόρεια Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει και το μεγαλύτερο έργο μου στην επιχειρηματική μου καριέρα!»

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.