Χρονόμετρο

  ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πλήρωσαν το μάρμαρο Ελευθεριάδης και Βλάχος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Απάντηση στο δίλημμα «Καραμπιμπέρης ή στήριξη σε παίκτες» έδωσε η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης, καθώς αποφάσισε χθες το πρωί να «τελειώσει» τους Γιάννη Ελευθεριάδη και Αλέξη Βλάχο από το ρόστερ της ομάδας.

  Το βράδυ της Τρίτης, διοίκηση και Καραμπιμπέρης είχαν ραντεβού με στόχο να ανανωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Καβαλιώτη προπονητή, μια και από τη Δευτέρα είχε απορριφθεί η παραίτηση που είχε καταθέσει μετά την ισοπαλία με το Βυζάντιο και αποφασίστηκε από τον Λευτέρη Ποιμενίδη και τους συνεργάτες του να δείξουν την πόρτα της εξόδου στους δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με την παρουσία τους στον Ορφέα.

  Ως αιτία τους διαζυγίου που έγινε γνωστή για τις δύο πλευρές είναι τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσαν οι δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα.

  Βλάχος και Ελευθεριάδης έχουν το δικαίωμα να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σίγουρα οι προτάσεις που θα έχουν στα χέρια τους αναμένεται να είναι αρκετές.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.