Χρονόμετρο
header banner

  ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Νέα ανακοίνωση για τον αγώνα με Πέρνη με διαμαρτυρίες για τη διαιτησία

  Δημοσιεύτηκε στις

  Νέα ανακοίνωση εξέδωσε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Ορφέα Ελευθερούπολης, σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη διάρκεια, αλλά και με τη λήξη του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης, ενώ εκφράζει τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του κ. Νεοχωρίτη. Αναλυτικά:

  «Η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Ορφέα Ελευθερούπολης πρωτίστως ευχαριστεί επίσημα όλους τους φιλάθλους που παραβρέθησαν στον Αγώνα Πρωταθλήματος που διεξήχθη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης ανάμεσα στον Ορφέα και τον Κεραυνό Πέρνης. Διαμαρτυρόμαστε επίσημα για την απόφαση του διαιτητή Κ. Νεοχωρίτη για την επίμαχη φάση του τέρματος της ισοφάρισης. Για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την λήξη της αναμέτρησης εντός του αγ. χώρου, διοικητικοί παράγοντες όπως ο κ. Βερβερίδης, ο κ. Φιλόσογλου, ο κ. Ντουμάνης και παρουσία του προέδρου κ. Αντωνιάδη και του Ιατρού της Ομάδος κ. Ντουμάνη, προστάτευσαν τον διαιτητή οδηγώντας τον με συνοδεία και ασφάλεια εντός των αποδυτηρίων. Την ώρα εκείνη και καθώς συμπληρωνόταν το φύλλο αγώνα προκλήθηκαν εντάσεις προερχόμενες από παράγοντες της Ομάδας της Πέρνης και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρό της, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την όξυνση του κλίματος στους φιλάθλους της Ομάδας μας. Τα όσα συνέβησαν εκτός του αγ. χώρου μας λυπούν και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Επίσης τα όσα εγράφησαν στα Μ.Μ.Ε. δεν εκφράζουν την θέση της διοικήσεως».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.