Χρονόμετρο

  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Καταθέτει ένσταση κατά του Βρασίδα για την 5η αλλαγή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η διοίκηση του Ολυμπιακού Καβάλας, με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο fb, ανακοίνωσε πως θα καταθέσει ένσταση κατά του Βρασίδα Νέας Περάμου για την 5η αλλαγή που έκανε λίγο πριν την λήξη του μεταξύ τους αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Αναφέρονται τα εξής:

  «Εχθές στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Κωτσάλου, στα πλαίσια της αναμέτρησης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ για την 6η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας, αντικρίσαμε κάτι σπάνιο.

  Η φιλοξενούμενη ομάδα λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′ πραγματοποίησε 5η αλλαγή (!) (επιτρέπονται 4 βάση του ΚΑΠ) χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση είτε από τον πάγκο της ομάδας, είτε από την διαιτητική τριάδα. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής που εισήλθε αγωνίστηκε για λίγα λεπτά μέχρι ο πρόεδρος της ομάδας μας, να πλησιάσει τον Α’ βοηθό και να του αναφέρει πως: “αυτό που έγινε ήταν παράνομο και εσείς συνεχίζετε κανονικά τον αγώνα”.

  Μετά την λήξη του αγώνα είδαμε προς έκπληξη μας πως η 5η αλλαγή δεν είχε γραφτεί πουθενά στο φύλλο αγώνος, ούτε ως παρατήρηση διαιτητή, επιμείναμε ότι πρέπει να γράψουν την αλήθεια, ενώ υπήρχε και κάμερα στο γήπεδο η οποία κατέγραψε την παραπάνω παράβαση. Εμείς ως Ολυμπιακός Καβάλας οφείλουμε στο όνομα της νομιμότητας και της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων και των αναμετρήσεων, όπως αυτές προβλέπονται στον ΚΑΠ, να υποβάλουμε ένσταση για την εν λόγω αναμέτρηση και ταυτόχρονα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το σεβασμό όλων, διαιτητών και ομάδων.

  Εμπιστευόμαστε την ΕΠΣΚ και αναμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα δέοντα, επιτελώντας το καθήκον τους με απόλυτη ειλικρίνεια και σεβασμό προς το άθλημα, όπως αυτό απαιτείται βάση του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου».

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.