Χρονόμετρο

  Ο Ο.Λ.Κ. «πάει» Μαϊάμι

  Δημοσιεύτηκε στις

  Συμμετοχή του Οργανισμού με άλλα επτά λιμάνια από όλη την Ελλάδα στην μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο υπό τη σκέπη του Ε.Ο.Τ.

   

  «Παρών» μαζί με άλλους επτά φορείς λιμένων της χώρας δηλώνει ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, καθώς πρόκειται να λάβει μέρος στη μεγάλη τουριστική έκθεση για την κρουαζιέρα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Μαρτίου στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Άμεσος εκπρόσωπος από τον Ο.Λ.Κ. στην κορυφαία διοργάνωση για τον θαλάσσιο τουρισμό δε θα υπάρχει, ωστόσο το λιμάνι της Καβάλας θα διαφημιστεί από ανθρώπους της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας, οι οποίοι θα προωθήσουν το σχετικό ψηφιακό υλικό από το περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), που θα αποτελέσει ομπρέλα και των οκτώ λιμανιών της χώρας σε ένα ενιαίο περίπτερο.

  Μάλιστα, ο Ο.Λ.Κ. ετοίμασε το ψηφιακό υλικό, βάζοντας τα ηλεκτρονικά αρχεία σε ένα πολύ όμορφα σχεδιασμένο «στικάκι USB» (φώτο), το οποίο και περιλαμβάνει ένα βίντεο διάρκειας εξίμισι λεπτών, το οποίο επιμελήθηκε η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», καθώς κι ένα αρχείο με τα σημαντικότερα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία της Π.Ε. Καβάλας, όπως το νησί της Θάσου, ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, το βαπτιστήριο της Λυδίας, το «Σπίτι του Μεχμέτ Αλή», ενώ αναφορές γίνονται στο Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων, το Δέλτα του Νέστου, τις καταγάλανες ακρογιαλιές σε Καβάλα και Αμμολόφου, αλλά και τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά.

  Επίσης, γίνεται αναφορά στα σημαντικά έργα υποδομής που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» και την αλλαγή στην όψη που αυτό θα έχει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.