Χρονόμετρο

  Ο Θέμης Καλπακίδης διαψεύδει τον Μακάριο Λαζαρίδη για το shop in shop της Eurobank στο γραφείο των ΕΛΤΑ στις Κρηνίδες

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με χθεσινή του ανακοίνωση ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης γνωστοποίησε την απόφαση της Eurobank, να λειτουργήσει υποκατάστημα εντός των ΕΛΤΑ των Κρηνίδων (σχετικά ΕΔΩ), έρχεται όμως ο δημοτικός σύμβουλος Θέμης Καλπακίδης και «αδειάζει» τον κυβερνητικό βουλευτή, γράφοντας τα παρακάτω στο FB του ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ:

   

   

  «Δυστυχώς βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πω την κάποια πράγματα.

  Για να γίνει αυτό με τη συγκεκριμένη τράπεζα κάποιος πρέπει να βάλει χρήματα ! Και αυτός δεν είναι ο κ .Βουλευτής ,είμαστε εμείς οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες περιοχής.

  Η προσφορά και η προσπάθεια του Πασχαλίδη ως βουλευτή είναι καταγεγραμμένη και τα αποτελέσματα αυτής τα καρπωνόμαστε όλοι, λίγα η πολλά. Ας ασχοληθεί με προβλήματα ουσίας ο κ. Λαζαρίδης ,και όχι μόνο με ΑΤΜ.

  Όσο αφορά το επίμαχο θέμα :

  1. Η συναντήσεις που έκανε ο Πασχαλίδης σε συνάρτηση με τη συνάντηση που έγινε με το Δήμαρχο Καβάλας όπου ήμουν παρών, εκπροσωπώντας μέρος τω Αγροτών και επαγγελματιών που με εξουσιοδότησαν να μιλήσω για λογαριασμό τους έπιασαν τόπο.
  2. Αυτο ήταν να γίνει αλλού και με την επιμονή όλων μας στη συνάντηση δεσμεύτηκαν οι εκπρόσωποι της τράπεζας να το λειτουργήσουν στης Κρηνίδες .
  3. Το πρόγραμμα με το συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας είναι πιλοτικό όπως μας τόνισαν.
  4. Ο συγκεκριμένος κύριος στη προσπάθεια καπελώματος των προσπαθειών του Πασχαλιδη γίνεται ο καλύτερος διαφημιστής του.
  5. Είναι τραγικό βουλευτής να απαξιώνει προσπάθειες αλλού βουλευτή αλλά του ίδιου Κόμματος»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.