Χρονόμετρο

  O Σύλλογος Παναγίας ¨ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ¨ διοργανώνει ένα εορταστικό διήμερο

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Ο εξωραϊστικός και πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας “ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ” προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ένα εορταστικό διήμερο στις 21 και 22 Ιουνίου 2022 στο χώρο της Παλιάς Μουσικής

   

  • ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ώρα 20.30μμ στην ΠΑΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ συναυλία ¨ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΥΦΑΝΣΕΙΣ¨με τον Μανώλη Παργεντάκη, συμμετέχουν η Βάσω Ζήσου (Τσέλο) και ο Βασίλης Τσουρακάς (κιθάρα).

  Μια Μουσική «περιήγηση» στα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής παράδοσης και σε συγγενείς με αυτήν μουσικές παραδόσεις άλλων λαών και πολιτισμών. Ένα μελωδικό ταξίδι που ενώνει μαγικά, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, λαούς και παραδόσεις μέσα από τη μουσική. Μελωδίες  διανθισμένες με το άρωμα της Ανατολής, την αύρα της Μεσογειακής αρμύρας και το πολύχρωμο υφάδι των Βαλκανίων. Μία παράσταση με μουσικές συνθέσεις από τα Βαλκάνια και την Ανατολή, με παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια και με προσωπικές συνθέσεις σε παραδοσιακές φόρμες του Μανώλη Παργεντάκη.

   

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ωρα 19.30μμ στην ΠΑΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ γιορτάζουμε τον Αη Γιάννη τον Κλήδωνα.

  Αναβιώνουμε όλο το τελετουργικό του κλήδονα με το αμίλητο νερό και τα ριζικάρια που ρίχνουν οι νέοι για να μάθουν την τύχη και το ριζικό τους.

  Φέρτε τα μαγιάτικα στεφάνια σας και ελάτε να ανάψουμε τις φωτιές του Αη Γιάννη. Παράλληλα να τιμήσουμε την γιορτή του πατέρα με μικρά δωράκια για τους μπαμπάδες φτιαγμένα από τα παιδιά του Ιδρύματος χρονίων παθήσεων

   

   

   

  Για  το Δ.Σ.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.