Χρονόμετρο

  Ο Π.Σ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ: «Πόσο θράσος πρέπει να έχετε κ. Κωστα Αντωνιάδη;»!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σημειώνει σε ανάρτησή του στο FB με αφορμή την κατάληψη θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ

   

   

  Τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη καταγγέλλει ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης, ότι πάρκαρε το αυτοκίνητο του σε θέση στάθμευσης που έχει οριστεί για ΑΜΕΑ, χαρακτηριστικά σημειώνει ότι

  «Στην φωτογραφία είναι το αυτοκίνητο του Αντιπεριφερειαρχη Καβάλας, κ. Κώστα Αντωνιάδη, ο οποίος παρκάρισε σε θέση στάθμευσης για ΑΜΕΑ.

  Ο κ. Αντωνιαδης με τον κ. Μετιο, μόλις προχθές επισκέφθηκαν το Κέντρο Πρόνοιας ΑΜΘ και εξήγγειλαν μέτρα στηρίξεις για τους ΑΜΕΑ.

  Υποσχέθηκαν ουσιαστικά ότι θα βοηθήσουν, όπως έχουν υποσχεθεί και τόσα άλλα και τίποτα δεν είδαμε ακόμη.

  Πόσο θράσος όμως χρειάζεται από έναν άνθρωπο, ο οποίος παρκάρει το αυτοκίνητό του σε θέση στάθμευσης για ΑΜΕΑ, να βγαίνει και να υπόσχεται ότι θα στηρίξει τους ανθρώπους με Αναπηρία.

  Πρώτα πρέπει να μάθει κάποιος να σέβεται του ανθρώπους αυτούς, για να μπορέσει να κατανοήσει τι πραγματικά σημαίνει να στερείσαι πράγματα που για τους υπόλοιπους είναι αυτονόητα.

  Δυστυχώς η συμπεριφορά του Αντιπεριφερειαρχη Καβάλας κάθε άλλο παρά σεβασμό προς τους ανθρώπους με Αναπηρία δεν δείχνει.

  Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάποιος για έναν Αντιπεριφερειάρχη που παρκάρει σε θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ.

  Αφήστε λοιπόν τις μελλοντικές υποσχέσεις στήριξης στους ανθρώπους με Αναπηρία κ. Αντωνιαδη και ξεκινήστε από τα εύκολα και καθημερινά. Απλά δείξτε σεβασμό»

  Τι έχει να απαντήσει ο κ. Αντωνιάδης; Περιμένουμε με ενδιαφέρον την δική του θέση!

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.