Χρονόμετρο

  Ο Νέστος είναι ο νέος Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Οι τελικοί παίζονται στα γήπεδα όμως η πανδημία έφερε τα πάνω –κάτω. Οι φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, Νέστος Χρυσούπολης και Βύρωνας Καβάλας, δεν είχαν την ευκαιρία να μπουν στο χόρτο μετά την σχετική απόφαση της ΕΠΟ που αφορούσε την ανάδειξη των Κυπελλούχων. Τα ονόματά τους μπήκαν σήμερα 3/6 στην… κληρωτίδα και τον τίτλο κατέκτησε ο Νέστος.

  Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας είχε φροντίσει να ετοιμάσει δύο Κύπελλα, ένα για τον τιτλούχο και ένα για τον φιναλίστ. Το Νέστο εκπροσώπησε ο Γιάννης Καραμανίδης και την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης, Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ο ίδιος έδωσε την αναμνηστική «κούπα» και στον πρόεδρο του Βύρωνα, Αριστείδη Καρίπογλου.

  Η ομάδα της Χρυσούπολης θα εκπροσωπήσει –εκτός και αν προκύψουν αλλαγές από την ΕΠΟ- την Ένωση μας στο Κύπελλο Ελλάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

  Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νέστος είναι πολυνίκης του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας καθώς έφτασε στους 10 τίτλους στην ιστορία του θεσμού, όσους έχει και ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Παράλληλα έχει άλλες έξι συμμετοχές σε τελικούς (ενώ ο Ορφέας έχει 2). Είχε κατακτήσει το τελευταίο του τρόπαιο το 2016, με 3-2 στην παράταση, με αντίπαλο τον Ηρακλή Καβάλας.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.