Χρονόμετρο

  Ο Μπάμπης Προβατίδης κρέμασε παπούτσια, ξεκινά πορεία προπονητή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Όταν μάθαμε την είδηση ότι ο Μπάμπης Προβατίδης αναλαμβάνει την θέση του προπονητή στον ΑΣ Παγγαίο μας πέρασε από το μυαλό ότι κρεμά τα παπούτσια του για να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν πέρασε ένα 24ωρο και ο ίδιος με ανάρτηση του στο fb ενημέρωσε όλους μας ότι κρεμά τα παπούτσια, ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκε στα τόσα χρόνια παρουσίας του στο… χόρτο αλλά και τους γονείς του και την οικογένεια του. Επίσης, αναφέρει ότι θα μείνει στο χώρο με το ρόλο του προπονητή, ξεκινώντας την πορεία του από τον ΑΣ Παγγαίο, του οποίου την διοίκηση ευχαρίστησε για την ευκαιρία. Αναλυτικά:

  «Η απόφαση πάρθηκε! Τα παπούτσια κρεμάστηκαν! Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει κι ένα νέο ανοίγει. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία ως παίκτης συνεργάστηκα με πολλούς προπονητές, παίκτες και διοικήσεις. Μέσα από το ποδόσφαιρο απέκτησα φίλους-αδέλφια. Θέλω να ευχαριστήσω έναν-έναν όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.

  Πλέον αρχίζει για μένα η καριέρα του προπονητή σε συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Α.Σ. Παγγαίου. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας!

  Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα μου και στους γονείς μου που με στηρίζουν σε κάθε μου απόφαση…!!!»

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.