Χρονόμετρο

  Ο Κυριάκος δεν κρύβει την εμπιστοσύνη του στον Παναγιωτόπουλο – BINTEO

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Μπορεί να πέρασε στα «ψιλά» της χθεσινής επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θάσο, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό και αποτελεί μήνυμα σε κάποιους «πονηρούς πολιτευτές» που δεν λένε να καταλάβουν ότι η πολιτική θέλει σοβαρότητα, εργατικότητα και αποτέλεσμα αντί για επικοινωνία πυροτεχνήματα και πειραματισμούς με ρητορική λάσπη.

  Κατά την ομιλία του στους κατοίκους της Θάσου, τόνισε ότι οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι πρέπει να αναλογιστούν πριν πάνε στην κάλπη στις 25 Ιουνίου τα εθνικά θέματα. «Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή, στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, σταμάτησε και γύρισε προς τον υποψήφιο βουλευτή Καβάλας και τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

  «Τα λέω καλά κύριε υπουργέ;», τον ρώτησε κι εκείνος απάντησε με ένα καταφατικό νεύμα του κεφαλιού και “like” με τον αντίχειρα, εισπράττοντας από τον πρόεδρο την απάντηση: «Τα λέω καλά».

  Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή των συγκεντρωμένων, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Όσοι καλύπτουν τις περιοδείες του κ. Μητσοτάκη από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας όμως, διαπίστωσαν ότι για δεύτερη φορά ο Πρόεδρος της ΝΔ απευθύνεται δημοσίως στο πρόσωπο του κ. Παναγιωτόπουλου, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη και την αποδοχή προς εκείνον προσωπικά, αλλά και προς το έργο που έχει επιτελέσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η προηγούμενη φορά ήταν στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης στις 18 Μαΐου.

  Και κάπως έτσι φαίνεται πώς ο Μητσοτάκης τιμά τα στελέχη που δουλεύουν για τη ΝΔ, πετυχαίνουν αποτελέσματα και δεν ασχολούνται με μικρότητες. Έτσι έχει νόημα και το σύνθημα του Καβαλιώτη υπουργού #kai_synexizoume.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.