Χρονόμετρο

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας στον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την ώρα που οι σχέσεις της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας με την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους, κύρια – και όχι μόνο – λόγω της αδικίας που έχει γίνει σε βάρος των τουριστικών επιχειρήσεων, από το πρόγραμμα της ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας είναι από την πλευρά των ευχαριστημένων του προγράμματος και προκειμένου να στηρίξει τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο που βάλλεται από τον Μάρκο Δέμπα, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης και Γιάννη Κελγιώργης βρέθηκαν στον γραφείο του Περιφερειάρχη στην Κομοτηνή.

   

  Σε σχετική ανάρτηση ο κ. Μέτιος σημειώνει ότι «Είχα διαδοχικές συναντήσεις αρχικά με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη και Γιάννη Κελγιώργη και στη συνέχεια με τους προέδρους των ΟΕΒΕΣ Ξάνθης και Ροδόπης Μαίρη Τσιακίρογλου και Ανέστη Βαφειάδη.

   

  Συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας και για το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας επιχορήγησης της Περιφέρειας που ξεκινά σε λίγες μέρες».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.