Χρονόμετρο

  Ο Χρ. Μέτιος, ο Κ. Αντωνιάδης και οι Τούρκοι

  Δημοσιεύτηκε στις

  Γράφαμε προχθές ότι για δεκαετίες στην δυτική Θράκη το τουρκικό κράτος «χτίζει» ένα δικό του παρακράτος για να αμφισβητεί μόνιμα την ελληνική κυριαρχία. Όργανο αυτού του μηχανισμού είναι και ο Ψευτομουφτής, τον οποίο δεν αναγνωρίζει η ελληνική Πολιτεία, και ο οποίος προσπαθεί με τη δράση του να ελέγξει τους Έλληνες μουσουλμάνους που δεν αποδέχονται να προσδεθούν στο άρμα της Άγκυρας.

   

  Σύμφωνα με είδηση που έλαβε διαστάσεις και πανελλαδικά, καθώς αναδημοσιεύτηκε και σε μέσο πανελλαδικής εμβέλειας, τόσο ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, όσο και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος, εμφανίζονται να συνεορτάζουν μαζί με τον ψευτομουφτή, την επέτειο της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας!!!

   

  Σε μια εποχή που η Ελλάδα πιέζεται ποικιλοτρόπως από την Άγκυρα, για να παραιτηθεί από τα κυριαρχικά της δικαιώματα, ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Μέτιος, συμμετέχει σε εκδηλώσεις με την παρουσία των πρακτόρων που επιβουλεύονται την ελληνική κυριαρχία στην Θράκη. Μέχρι στιγμής ο κ. Μέτιος δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα, αλλά ούτε και ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί, ενισχύοντας έτσι την άποψη ότι πέρα από πολιτικά ανίκανος είναι και πολιτικά επικίνδυνος.

   

  Ωστόσο, στο όλο θέμα υπάρχει και μια άλλη διάσταση. Ο κ. Μέτιος ως περιφερειάρχης διαχειρίζεται το προσφυγικό ζήτημα, θέμα που ως γνωστόν η Τουρκία το χρησιμοποιεί ως ασύμμετρη απειλή για τη χώρα μας.

   

  Αλήθεια ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δεν προβληματίζεται με αυτές τις απερισκεψίες του κ. Μέτιου ή με την απουσία μιας διάψευσης; Δεν αναρωτιέται ο κ. Αντωνιάδης κατά πόσο η Καβάλα θα κληθεί να σηκώσει το κύριο βάρος του προσφυγικού/μεταναστευτικού προβλήματος, καθώς είναι πασιφανές ότι ο κ. Μέτιος την «έχει γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια» και ο λόγος είναι ότι στις εκλογές έδωσε το 62% στον συνδυασμό του ΧριστόδουλουΤοψίδη; Γενικότερα όσοι συνεργάζονται, από την Καβάλα με τον κ. Μέτιο και στον στηρίζουν σε αυτή την πολιτική, δεν έχουν κανένα πρόβλημα; Η καρέκλα και παχυλός μισθός επάνω απ’ όλα;


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.