Χρονόμετρο

  Ο ΑΟΚ δίνει απάντηση στις δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ακόμη και με μηνύσεις απειλή η ΠΑΕ ΑΟΚ σε σχέση διάφορων που εμφανίζονται ως επενδυτές, για λόγους προσωπικής προβολής.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Έχουμε κουραστεί να ακούμε  για Ιρανούς,  για Καναδούς και Έλληνες που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ ΑΟΚ. Φτάνει πια. Δε μπορούν κάποιοι να διαφημίζονται με τη δική μας ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε ακόμη και σε μηνύσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ».

   

  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: «Αν πάρω την Καβάλα θα την πάω Σούπερ Λιγκ»

  Στην εκπομπή “Τρίτο Μάτι” ( Πηγή: www.liganews.gr) μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής, με αφορμή τα 27α γενέθλια της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τόνισε:

  «Αν πάρω την Καβάλα, γιατί το σκέφτομαι πλέον σοβαρά,  θα την πάω Σούπερ Λιγκ. Θα έχω μαζί μου τον αγαπημένο μου φίλο Παύλο Δερμιτζάκη και όλο τον λαό της Καβάλας. Θα δούμε τι θα γίνει, είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά πιστεύω σε καλό δρόμο…», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ΛΕ.ΠΑ.

  Θα θυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πανταζής είχε-σύμφωνα με πληροφορίες-ενδιαφερθεί σε προηγούμενες σεζόν να αναλάβει διοικητικά το Νέστο Χρυσούπολης, που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.