Χρονόμετρο

  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Φ.Ν.Θ.: Παίρνει εξιτήριο αύριο από το Γ.Ν.Κ. ο κ. Προκόπιος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κκ. Προκόπιος, παίρνει τέλος αύριο Τετάρτη (8/10), όταν και θα πάρει εξιτήριο από τη Β’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου και εισήχθη εσπευσμένα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (1/10), με αιμορραγία του εντέρου, συνέπεια της φαρμακευτικής αγωγής αντιπηκτικών, που ακολουθούσε για μια επέμβαση που είχε υποβληθεί πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

  Στον κ. Προκόπιο έγινε αλλαγή της φαρμακευτικής αγωγής, με πιο «ήπια» φάρμακα, ενώ στη διάρκεια των τελευταίων ημερών δέχθηκε πολλές επισκέψεις στο δωμάτιο που νοσηλεύεται, με αρκετούς συμπολίτες μας να του εκφράζουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση με διάφορους τρόπους.

  Πολύ σύντομα ο Μητροπολίτης θα επιστρέψει και στα ιερατικά του καθήκοντα, κάτι που είναι και δική του επιθυμία, όπως εξέφρασε στο περιβάλλον του, μια και  επανέρχεται σταδιακά σε καλή κατάσταση.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.