Χρονόμετρο

  ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: 17.000.000 ευρώ για το υδρευτικό δίκτυο Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Απέδωσε η προσπάθεια για την ένταξη των έργων που αφορούν στην αναβάθμιση του υδρευτικού δικτύου του Δήμου Καβάλας, στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 17 εκατ. ευρώ. Αυτό προέκυψε από τη συνεργασία που είχαν σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

  Αναλυτικά, οι εν λόγω αποφάσεις, η επίσημη δημοσίευση των οποίων επίκειται τις αμέσως επόμενες μέρες, αφορούν:

  α) την «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού απομακρυσμένης ανάγνωσης μετρήσεων σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καβάλας» προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ

  β) την «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης Δήμου Καβάλας – ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου της πόλης» προϋπολογισμού 14.180.000 ευρώ.

  Πρακτικά, με τα εν λόγω έργα, εκσυγχρονίζεται σημαντικά ο εξοπλισμός της ΔΕΥΑΚ, καθώς ενισχύεται με 10.000 υδρόμετρα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ παράλληλα, ολοκληρώνεται το δίκτυο ύδρευσης της Πόλης της Καβάλας, συμπεριλαμβανομένου και της περιοχής του Περιγιαλίου.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.