Χρονόμετρο

  Λεία 110.000 ευρώ από διάρρηξη σε ΑΤΜ της Alpha Bank στη Νικήσιανη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πολύ καλά ενημερωμένοι πρέπει να ήταν οι δράστες της διάρρηξης στο ΑΤΜ της Alpha Bank στη Νικήσιανη, που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (4/1). Όπως έγινε γνωστό, οι άγνωστοι έφυγαν με λεία 110.000 ευρώ κι ενώ είχαν τοποθετηθεί στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης το μεσημέρι της Παρασκευής (2/1) 120.000€.

  Σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι δράστες έκαναν χρήση οξυγονοκόλλησης, ώστε να διαρρήξουν το ΑΤΜ και στη συνέχεια να φύγουν ανενόχλητοι, χωρίς μάλιστα να γίνουν αντιληπτοί από τους περίοικους.

  Όπως ανέφεραν πηγές της Αστυνομίας, οι συστάσεις είναι επανειλημμένες στους υπαλλήλους των τραπεζών να μην προχωρούν σε εφοδιασμούς των μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης με ποσά άνω των €30.000-40.000 στα χωριά, μια και έχουν παρατηρηθεί πολλές προσπάθειες διάρρηξης μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε στην περίπτωση του υποκαταστήματος στη Νικήσιανη.

  Οι άνδρες της Σήμανσης, που βρέθηκαν στο σημείο δεν βρήκαν αποτυπώματα, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Αστ. Διεύθυνση Καβάλας.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.