Χρονόμετρο

  ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΣΤΟΥ: Όμορφη βραδιά, όπου εκφράστηκαν μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τον ετήσιο χορό της πραγματοποίησε στο οικογενειακό κέντρο «Ρετρό» η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης το βράδυ του Σαββάτου (7/3). Απουσία επίσημων υποχρεώσεων (σ.σ. αναβλήθηκε το ματς της Κυριακής με τη Δόξα Θεολόγου λόγω κακοκαιρίας), το κέφι και το ποτό έρρεαν άφθονα, ενώ η εκδήλωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, με την αίθουσα να είναι κατάμεστη από νωρίς μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

   

  Παρόντες στον ετήσιο χορό του συλλόγου ήταν ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μπάμπης Ευσταθιάδης και το μέλος, Γιάννης Βαμβακάς.

   

  Για την προσφορά τους στην ομάδα, βραβεύτηκαν ένα από τα πιο παλιά διοικητικά στελέχη, ο Σάββας Νικολαΐδης και ο ορκισμένος φίλαθλος του Νέστου, Μανώλης Πέτρου, γνωστός στους Χρυσουπολίτες με το ψευδώνυμο «Μάμουλας».

   

  Τυχερός της βραδιάς ο προπονητής των ακαδημιών και παλιά δόξα του Νέστου (σ.σ. για ένα μικρό διάστημα και προπονητής στην ανδρική ομάδα), Γιάννης Χατζηιωαννίδης, ο οποίος κέρδισε μια τηλεόραση 32 ιντσών.

   

  Οι προτροπές στη διοίκηση, τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη και τους παίκτες για κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στη Γ’ Εθνική έδιναν και έπαιρναν, ενώ για τους πιο ανθεκτικούς στο ξενύχτι, το πάρτι συνεχίστηκε στο κατάστημα του γενικού αρχηγού του Νέστου, Γιώργου Μαστυγόπουλου.

  ΝΕΣΤΟΣ 01 ΝΕΣΤΟΣ 02 ΝΕΣΤΟΣ 03


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.