Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Έμαθαν… μπάλα από τον «Νουρέγιεφ» Βασίλη Χατζηπαναγή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την ευκαιρία να μάθουν ορισμένα από τα μυστικά της μπάλας από έναν πραγματικό γητευτή της, τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή, είχαν χθες περισσότερα από 80 παιδιά στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών του Νέστου.

   

  Ο «Νουρέγιεφ» των ελληνικών γηπέδων επισκέφθηκε τη Χρυσούπολη και στο αθλητικό κέντρο της πόλης (βοηθητικό γήπεδο), όπου πραγματοποιήθηκε καμπ επιλέκτων από 6 έως 15 ετών.

   

  Στους μικρούς ποδοσφαιριστές μίλησε ο συνεργάτης του «Βάσια», Νίκος Φράγκος, πρώην παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος αναφέρθηκε στον σωστό τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού, πως θα πρέπει να λειτουργούν οι νεαροί παίκτες, ενώ έδωσε συμβουλές και προς τους γονείς τους, που βρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ έκανε και μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό του Βασίλη Χατζηπαναγή, με τον ερχομό του από τη Σοβιετική Ένωση, την πορεία του στον Ηρακλή, αλλά και το μεγάλο του παράπονο, που δεν αγωνίστηκε παρά μόνο μια φορά με την Εθνική μας ομάδα.

   

  Εν συνεχεία, ο Βασίλης Χατζηπαναγής έδειξε αρκετές κινήσεις και ντρίπλες, με τις οποίες ο ίδιος μάγευε τους Έλληνες φιλάθλους, αλλά και πολλές τεχνικοτακτικές ασκήσεις και στο τέλος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

  xatzhpanaghs (1) xatzhpanaghs (2)

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.