Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Τα «κλειδιά» στον Καραμπετάκη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας της Χρυσούπολης ο Καβαλιώτης τεχνικός

   

   

  ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣΗ διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης ανακοίνωσε μέσω facebook τη συνεργασία της με τον Καβαλιώτη τεχνικό Νίκο Καραμπετάκη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τη βρει στο πρωτάθλημα της Λίγκας ΕΠΣ Καβάλας.

  Ο έμπειρος προπονητής είχε βρεθεί ξανά στη Χρυσούπολη την περίοδο 2007-2008, αλλά με αθλητική περιβολή τότε, καθώς ήταν ο βασικός τερματοφύλακάς του συλλόγου, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για την Α.Ε. Πιερέων και στα τέλη της περιόδου 2008-09 έκανε το ξεκίνημα του ως προπονητής, κρεμώντας τα γάντια του.

  Στον πάγκο της Α.Ε. Πιερέων έμεινε για 2,5 περίπου σεζόν και την περίοδο 2010-11 βρέθηκε στον πάγκο του Άρη Ακροποτάμου, με τον οποίο γεύτηκε πολλές χαρές, καθιερώνοντας το μικρό χωριό του νομού Καβάλας στις συνειδήσεις των φιλάθλων για το αξιόμαχο σύνολο που διέθετε στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής.

  Ο Νίκος Καραμπετάκης θα έχει άμεσο συνεργάτη του σε ρόλο γυμναστή τον Χρήστο Καϊτατζόπουλο, που πέρυσι βρέθηκε στον Κεραυνό Πέρνης.
  Η διοίκηση του Νέστου ευχαριστεί τον Σταύρο Τσοκακτσίδη για τη συνεργασία στις τελευταίες αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής, αλλά και τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη που ήταν σε ρόλο βοηθού προπονητή.

  Από την προσεχή εβδομάδα ξεκινάνε και οι συζητήσεις με παίκτες για τη δημιουργία μιας πρωταθλήτριας ομάδας, που θα διεκδικήσει άμεσα την επάνοδό της στη Γ’ Εθνική.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.