Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Σε αναζήτηση προπονητή, κανένα θέμα με Καραμπετάκη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Γιάννη Ισπυρλίδη από τον πάγκο του Νέστου, η διοίκηση της ομάδας της Χρυσούπολης βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του.

  Ο πρόεδρος Κυριάκος Τσαντίδης έκανε πρόταση στον πρώην τεχνικό των «κυανολεύκων», Νίκο Καραμπετάκη, με τον οποίο ο Νέστος κατέκτησε πέρυσι τα πάντα στον διάβα του, ώστε να επιστρέψει και να συνεχίσει το έργο που άφησε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε, για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

  Ωστόσο, θέμα επιστροφής του 44χρονου τεχνικού δεν υφίσταται από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα Σούπερ Λίγκας, για να το «λύσει» και να «κατέβει» δύο εθνικές κατηγορίες πιο κάτω, όσο κι αν πέρυσι έζησε σημαντικές στιγμές με τον Νέστο.

  Έτσι, η διοίκηση της ομάδας της Χρυσούπολης θα στραφεί σε άλλες λύσεις, μια και υπάρχει χρόνος για να βρει τον εκλεκτό (ο Νέστος έχει το ρεπό του την προσεχή Κυριακή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής), με τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη να είναι αυτός που θα έχει την επίβλεψη για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, ενώ θα καθίσει στον πάγκο στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (21/10) με τον Αετό Ορφανού για τη Δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.