Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ: Και στη Γ’ Εθνική με Καραμπετάκη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον 44χρονο τεχνικό ο νταμπλούχος Καβάλας – Ολοκληρώθηκαν πέντε ανανεώσεις – Στις 22/6 η Γεν. Συνέλευση

   

  Η συνύπαρξη Νέστου Χρυσούπολης και Νίκου Καραμπετάκη είχε ως αποτέλεσμα στη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε την κατάκτηση τεσσάρων τροπαίων και μαζί την επιστροφή της ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα.

  Έτσι, οι διοικούντες τους «κυανόλευκους» δεν θα μπορούσαν να μη συνεχίσουν μαζί με τον πρωτομάστορα των επιτυχιών αυτών και στη νέα αγωνιστική περίοδο στην πρόκληση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

   

  Οι πρώτες πέντε ανανεώσεις…

  Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, «κάτοικοι» Χρυσούπολης συμφώνησαν να παραμείνουν για άλλη μια αγωνιστική περίοδο ο τερματοφύλακας Θόδωρος Καραβελίδης και επίσης ο Κώστας Παπαδάτος, Ρετζέπ Χασάνογλου, Άγγελος Παυλακάκης και Δήμος Γαμβρέλης, ενώ σειρά παίρνουν οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα την περασμένη σεζόν, με τους περισσότερους εξ αυτών να συνεχίζουν στο ρόστερ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.