Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Συμφώνησε με Ισπυρλίδη!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Γιάννης Ισπυρλίδης είναι από το βράδυ της Παρασκευής (17/7) ο νέος τεχνικός του Νέστου Χρυσούπολης. Μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Μαραντά μέσα σε μόλις 48 ώρες, η διοίκηση των «κυανολεύκων» χτύπησε την πόρτα του 56χρονου τεχνικού.

  Αυτός βρέθηκε χθες στη Χρυσούπολη και μετά από μια συνάντηση περίπου μιας ώρας με τον πρόεδρο Κυριάκο Τσαντίδη συμφώνησαν να πορευτούν μαζί στη νέα χρονιά.

  Ο Ισπυρλίδης είναι διδάκτωρ στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. «Έφτιαξε» όνομα, βρισκόμενος στο προπονητικό τιμ της Ξάνθης, κυρίως στο πλευρό του Νίκου Καραγεωργίου, τον οποίο ακολούθησε και στον Εργοτέλη.

  Ο 56χρονος προπονητής εργάστηκε πέρυσι για ένα εξάμηνο στον ΑΟΚ, για να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους την 1η Φεβρουαρίου, μετά από ένα ισόπαλο 2-2 με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου στο «Ανθή Καραγιάννη».

  Εκτός του πρώην τεχνικού της Καβάλας, στον Νέστο εξέταζαν τις περιπτώσεις των Σερραίων προπονητών, Μπάμπη Χρυσοστομίδη και Σάκη Αναστασιάδη, όμως τελικά τα πλάνα διαφοροποιήθηκαν ριζικά από το πρωί της Παρασκευής και μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε ο «εκλεκτός» για τον «ηλεκτρικό» πάγκο της Χρυσούπολης.

  Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, στον Νέστο σχεδόν τελειωμένες είναι οι περιπτώσεις απόκτησης του τερματοφύλακα Αντώνη Χατζηνικολή και του στόπερ Πέτρου Κοντσίδη, ενώ γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

  Η «πρώτη» της ομάδας έχει οριστεί για τη Δευτέρα (20/7), στις 7 το απόγευμα.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.