Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Εξελίξεις με Ετόφ για τη φανέλα με το «9»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο στόχαστρο του Νέστου Χρυσούπολης βρίσκεται ο 28χρονος Βούλγαρος φορ, Γιορντάν Ετόφ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, σε επίπεδο Β’ Εθνικής.

  Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν ακόμη κι ανακοινώσεις για την απόκτησή του.

  Ο ύψους 1.90 επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπότεφ, όπου το 2007 έκανε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του. Ακολούθησαν η Μπρέστνικ 1948, η Τσέπινετς (Γ’ Εθνική Βουλγαρίας), η Τσαβδάρ Ετροπόλ (Β’ Εθνική Βουλγαρίας) και βγήκε εκτός συνόρων για ογαριασμό της Δόξας. Έχει αγωνιστεί ακόμη στη χώρα μας σε Παναργειακό και Φαρκαδόνα στη Γ’ Εθνική.

  Σ’ ότι αφορά την υπόθεση Λαδάκη, τις δύο πλευρές φαίνεται να χωρίζει το οικονομικό, αν και υπήρχε η αίσθηση ότι ο έμπειρος αμυντικός χαφ θα έκλεινε στον σύλλογο απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.