Χρονόμετρο

  ΕΠΟ: Στις 22 Ιανουαρίου το ντέρμπι Νέστος-ΑΟΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι, μετά τις αναβολές αγώνων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, το αγωνιστικό πρόγραμμα των Εθνικών Πρωταθλημάτων αρμοδιότητάς της και του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, αναδιαμορφώθηκε εκ νέου.

  Σύμφωνα με αυτό, οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, θα διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου (σ.σ. και όχι στις 25/2, όπως αρχικά είχε οριστεί).

  Αυτό σημαίνει ότι το τοπικό ντέρμπι στη Χρυσούπολη ανάμεσα στον Νέστο και τον ΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την 15η αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και είναι προγραμματισμένη για τις 15 Γενάρη.

  Η 16η αγωνιστική, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Ιανουαρίου, μετατίθεται και θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.