Χρονόμετρο

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ: Οι δύο πρώτοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Νέστου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο νέος δήμαρχος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος συμπληρώνει το διοικητικό σχήμα ενόψει της ανάληψης των νέων καθηκόντων

   

  Ένας μήνας απέμεινε για την ανάληψη των καθηκόντων των νέων διοικήσεων σε δήμους και αντιπεριφέρειες όλης της χώρας και σιγά-σιγά το παζλ συμπληρώνεται στους περισσότερους εξ αυτών, καθώς οι ενημερώσεις των στελεχών των καινούργιων σχημάτων έχουν κάνει τον κύκλο των επαφών τους με τον επικεφαλής της παράταξης και απομένει το τυπικό μέρος των ανακοινώσεων.

  Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στον Δήμο Νέστου ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος έχει κατασταλάξει για τις δύο από τις πέντε θέσεις αιρετών που θα βρίσκονται στο πλευρό του από την 1η Σεπτεμβρίου.

  Ο λόγος για τους Γιάννη Τσακαλίδη και Γιάννη Χατζηγερακούδη, που θα είναι όπως όλα δείχνουν οι δύο πρώτοι αντιδήμαρχοι, ενώ για τις άλλες τρεις θέσεις οι ανακοινώσεις θα περιμένουν μια-δυο μέρες ακόμη, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Β. Τσομπανόπουλος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις στην ομάδα του.

  Ο Γ. Τσακαλίδης, πρώην δήμαρχος Ορεινού, γνωρίζει καλά τα της διοίκησης και πιθανότατα θα είναι ο αντιδήμαρχος, που θα αναπληρώνει τον κ. Τσομπανόπουλο, όταν απουσιάζει ή κωλύεται.

  Από την άλλη, ο κ. Χατζηγερακούδης θα είναι ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, με εποπτεία και σε θέματα τουριστικής προβολής λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης με τον τουρισμό.

  Επίσης, φήμες υπάρχουν και για τον Λάζαρο Σαββαΐδη ότι θα αναλάβει πρόεδρος του νέου δημοτικού συμβουλίου.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.