Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – Με φόρα από πέρυσι, αλλά με Ισπυρλίδη στον πάγκο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την ίδια επιτυχημένη συνταγή με την περυσινή σεζόν θέλουν να ακολουθήσουν στον Νέστο, με την ομάδα της Χρυσούπολης να κάνει χθες την πρώτη της προπόνηση. Ο Νίκος Καραμπετάκης έφυγε για τον Ηρακλή και τον διαδέχεται ο Γιάννης Ισπυρλίδης στον πάγκο, που θα έχει βοηθό του τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη.

   

  Στη χθεσινή «πρώτη», το «παρών» έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο –εορτάζων – στόπερ Ηλίας Σεφερίδης και ο επιθετικός Γιώργος Λαζαρίδης, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι παρέμεινε σχεδόν το 90% του περυσινού κορμού, που οδήγησε τον σύλλογο σε μια από τις πλέον ιστορικές σεζόν του, με την κατάκτηση και των πέντε στόχων (πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας, άνοδος στη Γ’ Εθνική, Κύπελλο Ερασιτεχνών και Super Cup).

   

  Ο Γ. Ισπυρλίδης, μιλώντας στο «Χ», ξεκαθάρισε ότι «επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που ξεκίνησε πέρυσι. Για μένα ήρθε ξαφνικά η πρόταση, αλλά συμφώνησα με τον κ. Τσαντίδη σε λίγα λεπτά. Ο Νέστος είναι ένα σωματείο, που όποιος αγαπά το ποδόσφαιρο, έχει όλα τα εφόδια να δουλέψει. Στόχος είναι να πετύχουμε μια άνετη παραμονή και ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια, αλλά φυσικά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Δεν υπάρχουν φαβορί στη Γ’ Εθνική, το είδαμε όλοι με τον Άρη πέρυσι, όπως και με τον Πανσερραϊκό, αλλά και την Καβάλα ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες. Υπάρχει ήδη ένα πολύ καλό πλάνο για τις μεταγραφές, που οργανώθηκε από τον Ν. Καραμπετάκη. Θα αποκτηθούν σίγουρα ένας στόπερ κι ένας μέσος».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.