Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ . Το γιόρτασαν με μπάρμπεκιου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στον Νέστο Χρυσούπολης πανηγύρισαν την κατάκτηση της δεύτερης θέσης με μια τελευταία συνάντηση τη Δευτέρα, ενώ ήδη ακούγονται οι πρώτες φωνές για άνοδο τη νέα σεζόν

   

  Με μπάρμπεκιου στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου γιόρτασαν την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες στον Νέστο Χρυσούπολης.

  Το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών ήταν εξαιρετικό, μια και ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια ακόμη σεζόν, τα σουβλάκια, αλλά και τα ποτά είχαν την τιμητική τους

  ενώ από πλευράς διοίκησης ήδη δειλά-δειλά ακούστηκαν οι πρώτες αναφορές για μια εξίσου πολύ καλή πορεία τη νέα χρονιά, που θα συνοδευτεί -γιατί όχι- και με την κατάκτηση της ανόδου στη Football League.

   

   

  Μαστυγόπουλος: «Δυνατή πορεία, ακόμη και για άνοδο τη νέα σεζόν»

  Ο γενικός αρχηγός του Νέστου, Γιώργος Μαστυγόπουλος, ανέφερε αρχικά για την πολύ καλή πορεία των «κυανολεύκων» στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Νέστο να τερματίζει δεύτερος, μπροστά από ομάδες, όπως η Καβάλα, η Δόξα, η Καλαμαριά, που πριν λίγα χρόνια αγωνίζονταν στη Σούπερ Λίγκα», ενώ για το τι σχεδιάζει η διοίκηση για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, είπε: «Πρώτα, θα γίνει ένας απολογισμός και να ηρεμήσουμε λίγο. Έπειτα, περιμένουμε τις διάφορες εξελίξεις στις μεγαλύτερες κατηγορίες, με τυχόν αναδιαρθρώσεις. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Από κει και πέρα, εμείς θα προετοιμαστούμε, χωρίς να περιμένουμε τις φήμες. Το σίγουρο είναι ότι ο Νέστος θα είναι φτιαγμένος και τη νέα χρονιά για μια δυνατή πορεία, ακόμη και για την άνοδο».

   

   

  Παπαβασιλείου: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του Νέστου»

  «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, είχαμε ξεκαθαρίσει ότι πρωταρχικός μας στόχος ήταν η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, το οποίο καταφέραμε στο τέλος του πρωταθλήματος και μας χαροποίησε όλους», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του Νέστου, Σάκης Παπαβασιλείου και συμπλήρωσε: «Βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς στην οργάνωση και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στη διοίκηση. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια, διότι υπάρχει όραμα. Τον πρώτο λόγο για την επόμενη σεζόν έχει για μένα ο Νέστος, αφού είναι ένα σωματείο που προσφέρει τις δυνατότητες για να γίνει το βήμα παραπάνω. Τώρα, το αν θα μπορέσει να διεκδικήσει του χρόνου την άνοδο, είναι καθαρά θέμα διοικητικό, εκτός κι αν προκύψει κάτι αναπάντεχο με μια αναδιάρθρωση των μεγαλύτερων κατηγοριών».

   

  Ζγκούρι: «Τον πρώτο λόγο έχει ο Νέστος»

  Από τη μεριά του, ο πρώτος σκόρερ του Νέστου, Αντώνης Ζγκούρι, ανέφερε στις δικές του δηλώσεις: «Ήταν ένας δύσκολος όμιλος, με πολλές ιστορικές ομάδες. Δεν πιστέψαμε ότι θα καταφέραμε τόσο άνετα την παραμονή, αλλά και φυσικά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Σίγουρα, είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο. Στο τέλος φάνηκε ότι μπορεί να τη χάναμε, όμως ήρθε αυτή η ήττα της Δόξας από την Καβάλα και το εκμεταλλευτήκαμε εμείς. Ο Νέστος δίκαια κατέκτησε τη δεύτερη θέση».

  Για το αν έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, απάντησε: «Τον πρώτο λόγο έχει ο Νέστος. Θα γίνουν πρώτα οι συζητήσεις με τη διοίκηση. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.