Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ξεκίνησε η επιχείρηση μεταφοράς απορριμμάτων που παράνομα  πολίτες εναπόθεσαν δημιουργώντας χωματερή, προκαλώντας εστία μόλυνσης, στην είσοδο του χωριού του Αγιάσματος ενώ  πολλές φορές έγιναν  στο σημείο απόπειρες εμπρησμού. Η παράλογη αυτή ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ο Δήμος με πρόστιμα και εισαγγελική παρέμβαση.   Η επιχείρηση ανατέθηκε μάλιστα  σε ιδιώτη εργολάβο με κόστος για τον Δήμο 15.000€. Παράλληλα τοποθετήθηκαν πινακίδες που απαγορεύουν την ρίψη απορριμμάτων.

  ΑΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ ΕΝΟΨΕΙ  ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

  Ιδιώτης εργολάβος- δασολόγος επιχείρησε  παρέμβαση με καταστροφέα στα κλαδιά που είχαν    κλαδέψει οι εργάτες του Δασαρχείου επιχειρώντας πάνω από ένα μήνα στο αλσύλιο Κεραμωτής, καθαρίζοντας έτσι τον πνεύμονα της Κεραμωτής δίνοντας μια υπέροχη εικόνα ενόψει και της θερινής περιόδου.

   

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΣΤΟΥ

  Το Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο επισκέφθηκε  στο γραφείο του ,το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου της Πέρνης,  την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019  προκειμένου να αιτηθούν οικονομική ενίσχυση για την θεατρική παράσταση που ετοιμάζουν  καθώς και  παραχώρηση του κτηρίου  του πρώην Αστυνομικού Τμήματος του χωριού  προκειμένου  να αξιοποιηθεί ως βιβλιοθήκη του Συλλόγου τους.

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΣΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΜΑ

  Το Δήμαρχο Νέστου  Βαγγέλη Τσομπανόπουλο επισκέφθηκε στον γραφείο του,  το Δ.Σ. του Συλλόγου ΡΟΜΑ , την Τρίτη 5 Μαρτίου προκειμένου να αιτηθούν παραχώρηση γραφείων στη Νέα Καρυά καθώς και  τη δυνατότητα να τους χορηγηθούν άδειες εγκατάστασης στις λαϊκές αγορές Χρυσούπολης.

  ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

  Συνέντευξη του  Δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου στο τηλεοπτικό κανάλι Center TV και  στον Νίκο   Σπιτσέρη δόθηκε το βράδυ  της Τρίτης 5 Μαρτίου, με θέμα την κατάσχεση  λογαριασμών της ΔΕΥΑΝ λόγω κακών χειρισμών της προηγούμενης διοίκησης  , και την αντιμετώπισή της.

  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

  Την Τετάρτη 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τα αναψυκτήρια του Δήμου Νέστου.

  ΟΙ ‘’ΗΔΩΝΕΣ’’ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΣΤΟΥ

  Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου  “ΗΔΩΝΕΣ” επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν για την παραχώρηση γραφείου στο Σύλλογο.

  ΜΑΓΕΨΕ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΤΕΛΛΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟ-ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  Θεατρική παράσταση με την σπουδαία ηθοποιό Μελίνα Μποτέλλη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου σ’ ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο. Πρόκειται για τον εξαιρετικό θεατρικό μονόλογο ΄΄Δύο γυμνά άσπρα χέρια΄΄ που έγραψε , σκηνοθέτησε και ερμήνευσε μοναδικά η ηθοποιός. Πλήθος κόσμου παρέστη προκειμένου να δει την υπέροχη ηθοποιό. Η είσοδος ήταν δωρεάν ενώ το κόστος της οργάνωσης  καθώς και την πρόσκληση της καταξιωμένης ηθοποιού ανέλαβε η Αναπτυξιακή. Ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος   ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση με συνεργάτες του, ευχαρίστησε την ηθοποιό  προσφέροντάς της λουλούδια κι ένα αναμνηστικό δώρο  εκ μέρους του  Δήμου. Η ίδια αναφέρθηκε στο υπέροχο θέατρο που έχει ο Δήμος μας καθώς και στις οργανωμένες εγκαταστάσεις ενώ όπως ανέφερε διαπίστωσε νοικοκυροσύνη στο Δήμο δίνοντας εύσημα στο Δήμαρχο Νέστου.

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ

  Ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο Βαλσαμίδη Νίκο επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ  Χρήστο  Μέτιο στο γραφείο του  την Πέμπτη 7 Μαρτίου προκειμένου να συζητήσουν για τρέχοντα θέματα του Δήμου Νέστου. Ο Δήμαρχος κατέθεσε μελέτη ηλεκτροφωτισμού για το Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης  αλλά και για στέγαστρο και  χλοοτάπητα προϋπολογισμού  ύψους 350.000€ καθώς και μελέτη για άμεση παρέμβαση στο ρέμα της Πέρνης.

   

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ

  Επίσκεψη  του Δημάρχου Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου και του Αντιδημάρχου κ. Καραγεωργίου στην Κεραμωτή προκειμένου να γίνει  αυτοψία στις εργασίες  κατασκευής πεζοδρομίων  σε κεντρικό δρόμο που συνδέει την παραλιακή οδό με το λιμάνι.

   

  Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ

  Ο Δήμος Νέστου και ο Δήμαρχος  Βαγγέλης Τσομπανόπουλος προσωπικά γιόρτασαν τη γιορτή της γυναίκας όπως της αξίζει να τιμηθεί για την προσφορά της στην κοινωνία. Κατά συνέπεια ο Δήμαρχος Νέστου μοίρασε  λουλούδια σε μικρές καλαίσθητες  γλάστρες  σε όλες τις υπαλλήλους του Δήμου ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας 8  του Μάρτη .

  Την ίδια ημέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών του Δήμου Νέστου. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης. Βραβεύτηκαν γυναίκες  που πρωτοδιακρίθηκαν καθεμιά σε κάθε τομέα εργασίας αλλά και προσφοράς . Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της γυναίκας και στο ιστορικό της ημέρας. Ακολούθησε ο πρώην δήμαρχος Κεραμωτής  κ. Μένανδρος Μαρινάκης όπου συγκίνησε με την ομιλία του σχετικά με το ρόλο και την προσφορά της γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι . Στη συνέχεια ακούστηκαν τραγούδια προς τιμήν της γυναίκας από μουσικούς καλλιτέχνες της περιοχής μας (Ευθυμίου Βαγγέλης, Τσιβώνης Αποστόλης, Γιαννουλίδου Κατερίνα).  Ο Δήμαρχος απένειμε ως  βραβεία, αγαλματίδια που απεικόνιζαν τω σώμα της γυναίκας εμπνευσμένο από την Αρετή Δερμιντζάκη, δωρεά της επιχείρησης Δερμιντζάκη. Παράλληλα στην είσοδο του Θεάτρου σε κάθε γυναίκα προσφερόταν από ένα τριαντάφυλλο.

  ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ:

  ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΥΚΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  ΣΑΜΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  ΒΑΡΔΑΚΗ-ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  ΛΕΠΙΔΑ-ΜΠΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΧΡΥΣΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΜΟΡΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΛΙΟΥΧΑΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΓΑΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΒΑΒΑΚΑ –ΓΡΑΒΑΝΗ ΠΑΓΩΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΖΗΝΑ ΜΑΡΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΝΙΚΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
  ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥΛΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»
  ΤΣΙΜΠΕΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» – ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
  ΔΟΜΙΝΑΡΗ-ΜΕΡΣΙΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
  ΣΑΜΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
  ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
  ΤΡΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
  ΖΑΧΑΡΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
  ΔΟΜΙΝΑΡΗ ΑΓΛΑΪΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
  ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
  ΣΥΝΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
  ΠΑΜΠΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
  ΖΙΑΚΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
  ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΠΕΡΖΟΥΛΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»
  ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
  ΤΖΑΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
  ΣΚΟΡΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»
  ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
  ΚΛΕΑΝΘΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
  ΝΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
  ΔΕΡΜΙΝΤΖΑΚΗ-ΝΑΣΣΟΥ ΑΡΕΤΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ»
  ΖΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ»
  ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ- ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΕΛΕΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ»
  ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΜΑΛΑΜΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ»
  ΔΗΜΗΤΡΑΚΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ»
  ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ»
  ΗΛΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΟΜΑ»
  ΦΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ»
  ΚΩΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΤΙΑ

  ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  ΚΑΧΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ»
  ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ»
  ΝΤΑΛΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»
  ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»
  ΑΞΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»
  ΤΣΕΝΤΕΜΕΪΔΟΥ ΘΕΟΠΟΥΛΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»
  ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟΣ»
  ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ»
  ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΖΑΦΕΙΡΩΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»
  ΣΚΡΑΠΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»
  ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»

   

  ΜΕ ΛΑΜΠΡΟ ΗΛΙΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ  – ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμος Νέστου γιόρτασε και φέτος την Καθαρά Δευτέρα κάτω από ένα λαμπρό ήλιο και με δεκάδες εκδηλώσεις , προσφέροντας σαρακοστιανά εδέσματα σε Συλλόγους όπου γιόρτασαν τα κούλουμα με πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις σε Παράδεισο, Αβραμηλιά, Ζαρκαδιά, Πετροπηγή, Πέρνη, Ερατεινό, Αγίασμα και Μακρυχώρι. Το παρόν έδωσε σε όλες τις εκδηλώσεις και ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος  με  τους συνεργάτες του. Ο ίδιος αντάλλαξε ευχές για καλή σαρακοστή με τους πολίτες.

  Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ

  Το κοινωνικό πολυκατάστημα του Δήμου για μια ακόμη φορά στάθηκε κοντά σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μοιράζοντας σαρακοστιανά σε πάνω από 250 δικαιούχους. Την επιμέλεια είχε το νομικό πρόσωπο ΕΥΝΕΣΤΕΙΑ όπου τόσο ο πρόεδρος κ. Χατζηγερακούδης Γ. όσο και η πρόεδρος κ. Αργυρέλη Ελ. καθώς και το προσωπικό αλλά και εθελόντριες ήταν από νωρίς το πρωί της καθαράς  Δευτέρας προκειμένου να εξυπηρετηθούν διακριτικά οι συμπολίτες μας.

  Από το Γραφείο Τύπου


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.