Χρονόμετρο

  Kορυφαίος στον κόσμο ο 17χρονος Καραλής – Νέο ρεκόρ απόψε με 5.55. Ο Έλληνας άλτης είναι το μεγάλο αστέρι του μέλλοντος στον παγκόσμιο κλασσικό αθλητισμό

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μεγάλη εμφάνιση από τον Εμμανουήλ Καραλή ο οποίος πέρασε τα 5.55μ στο μήτινγκ της Οστράβα στην Τσεχία απόψε, επίδοση που τον έφερε στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας όλων των εποχών στην κατηγορία κάτω των 18 ετών.   Ο Εμμανουήλ Καραλής πιστοποιεί συνεχώς ότι είναι το μεγάλο αστέρι του μέλλοντος στον παγκόσμιο κλασσικό αθλητισμό, καθώς ο 17χρονος άλτης τον έκανε κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ για την ηλικία του.   Ο Καραλής που δεν έχει ακόμη κλείσει τα 17 του χρόνια (έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου 1999) πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.15μ, 5.35μ. και με την τρίτη τα 5.55μ.   Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου έχει περάσει πάνω από τα 5.50μ άλλες δύο φορές φέτος, αλλά στον κλειστό στίβο. Την πρώτη στις 13 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ με 5.53μ και την δεύτερη στο Γιάμπλονετς με 5.54μ στις 5 Μαρτίου.   Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει το όριο τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων όσο και για το παίδων, τα οποία θα διεξαχθούν τον Ιούλιο σε Μπίντγκος και Τιφλίδα, αντίστοιχα, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για μεγάλη διάκριση.

  Πηγή: www.lifo.gr


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.