Χρονόμετρο

  Νέες επιτυχίες για το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μεγάλη ήταν η συγκομιδή βραβείων για τους ταλαντούχους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου για παιδιά– Thess Junior Piano Contest 2020 που διεξήχθη στις 22 και 23 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στην Α΄ κατηγορία διακρίθηκαν η Χατζηιωάννου Μαρίνα ( 1ο βραβείο και αργυρό μετάλλιο) και ο Δαφνιώτης Άρης  (1ο βραβείο και χάλκινο μετάλλιο), στην Β΄ κατηγορία ο Ηλιάδης Σταύρος  (1η θέση και αργυρό μετάλλιο) και η Πεχλιβανίδου Χριστίνα (Έπαινος) και στην Γ΄ κατηγορία η Κασάπη Αικατερίνη – Μαρία (1η θέση, αργυρό μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο) όλοι μαθητές του καθηγητή Γιάννη Κανάκη.

  Επίσης, ο 19χρονος Καβαλιώτης κλασικός κιθαρίστας Φίλιππος Μανωλούδης, απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, κέρδισε το 1ο βραβείο στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Κιθάρας Rago International Guitar Competition, για κιθαρίστες μέχρι 20 χρονών, που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.  Ο Φίλιππος Μανωλούδης πρώτευσε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ανάμεσα σε 19 κιθαρίστες παίζοντας τρία κομμάτια όπως ορίζει ο κανονισμός του διαγωνισμού,.

  Ευχόμαστε αυτές οι διακρίσεις να είναι μόνο η αρχή για ακόμη περισσότερες επιτυχίες των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

   

  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ω.Κ.             Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

   

  Κοσμάς Χαρπαντίδης                                              Φώτης Κουτσοθόδωρος

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.