Χρονόμετρο

  Νέα διοίκηση στην Θρακική Εστία Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Νέα διοίκηση εκλέχθηκε στην Θρακική Εστία Καβάλας, στην διαδικασία που έλαβε χώρα στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε η  Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές.

  Ο πρόεδρος της Εστίας μας Νίκος Τσουμπάκης  έκανε τον απολογισμό της θητείας του απερχόμενου συμβουλίου κάνοντας αναφορά στις δράσεις της Θρακικής αλλά και τους στόχους που έχουν μπει για τη νέα θητεία. Ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Κ. Πεφάνης  παρουσίασε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για τα έτη 2018 – 2021. Έγινε η  έγκριση του οικονομικού απολογισμού2018 – 2021. Με την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής πραγματοποιήθηκαν οι  εκλογές για τη ανάδειξη του νέου Δ.Σ και της τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής για την τριετία 2021- 2024.

  Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Απότας Κομνηνός, Ευστρατίου Τέτη, Καραγιαννακίδης Νίκος, Κατσάρη Ελένη, Μουριάδου Βούλα, Παπακοσμάς Κώστας και Τσουμπάκης Νίκος. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα σε λίγες ημέρες.

  Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Δρόσου – Γκουλούση Κυριακή, Ηλιάδης Στυλιανός και Πεφάνης Κωνσταντίνος.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.