Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Λύση στα διοικητικά, ανακοινώθηκε ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης για τον πάγκο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με την παρουσία του -μέχρι πρότινος προέδρου- Νίκου Μπουντρούδη, ο οποίος θα πλαισιώνεται από παράγοντες του απερχόμενου, αλλά και παλαιότερων διοικητικών συμβουλίων, θα ενισχυθεί το νέο Δ.Σ. του Νέστου Χρυσούπολης ενόψει της νέας περιόδου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

  Αυτό προέκυψε από την συγκέντρωση ανθρώπων, που είναι κοντά στην ομάδα σε μια εν είδει Γενική Συνέλευση το βράδυ της Δευτέρας (9/7). Εκτός από τον κ. Μπουντρούδη, θα συμμετέχουν οι κ.κ. Εμινίδης, Λαζαρίδης, Σίμος, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πεσιρίδης κ.α., ενώ το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα μοιραστούν οι αρμοδιότητες, αμέσως μετά τη γιορτή του συλλόγου, που εντάχθηκε στους εορτασμούς των «Ελευθερίων» στις 16 Ιουλίου.

   

  Νέος προπονητής ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης

  Οι εξελίξεις ήταν αλυσιδωτές, καθώς μετά την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό κομμάτι, σειρά πήρε και το θέμα του προπονητή. Έτσι, νέος τεχνικός του Νέστου είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (10/7), με τον οποίο υπήρξαν επαφές όλο το προηγούμενο διάστημα.

  Ο 38χρονος τεχνικός εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2017-2018 στον Άρη Αβάτου, αφού η ομάδα του έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο, ενώ εξασφάλισε την παραμονή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με σχετική άνεση, παρόλο που ήταν νεοφώτιστη, αλλά κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

  Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές. Στο κομμάτι των ανανεώσεων, σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται ο τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου, όπως κι οι Παυλακάκης, Τσάκωνας, Μαϊδανός, Φαμπιόλ, αλλά και τα νεαρά παιδιά του περυσινού ρόστερ. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Νέστο έγινε κρούση στους αδερφούς Τζαμπέγια, που αποχώρησαν πρόσφατα από τον Αετό Ορφανού.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.