Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Ναζιανζός Ν. Καρβάλης: Παραιτήθηκε ο Χατζηβασιλειάδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε αναζήτηση προπονητή και ο Ναζιανζός Ν. Καρβάλης, μετά την αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του 28χρονου παίκτη-προπονητή

   

  Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Χατζηβασιλειάδης από τον πάγκο του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, ο οποίος αν και έκανε κανονικά την προπόνηση της Τετάρτης (3/12), στη συνέχεια παραιτήθηκε, όπως μας ανέφερε για προσωπικούς λόγους.
  Ο 28χρονος πρώην -πλέον- προπονητής του Ναζιανζού είχε αναλάβει τα καθήκοντα του το καλοκαίρι με την προοπτική να μην βάλει τα αθλητικά παπούτσια, καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς στο παρελθόν, που ήταν η αιτία της αποχώρησής του από τις εθνικές κατηγορίες.

  Όταν χρειάστηκε, βοήθησε και ως σέντερ-φορ, όμως αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο και αναζητά τον επόμενο σταθμό. Η διοίκηση του Ναζιανζού καλείται να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη καθώς την Κυριακή 7/12 η ομάδα ταξιδεύει στη Θάσο για το κρίσιμο ματς της 10ης αγωνιστικής με το Θεαγένη.
  Η ομάδα της Ν. Καρβάλης είναι στην 4η θέση της κατάταξης του 1ου ομίλου της league μετά το πρώτο μισό της πρώτης φάσης με 14 βαθμούς.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.