Χρονόμετρο

  ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Παράπονα για το Δήμο Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Με ανάρτησή του ο Χρήστος Τσανάκος εκφράζει το παρακάτω παράπονο, σημειώνοντας ότι «Είναι απαράδεκτο από τους υπευθύνους του Δήμου Καβάλας να μην ενημερώνουν Πλοία του Π.Ν. που κατά καιρούς επισκέπτονται την Πόλη μας, με τελευταίο το Υδρογραφικό – Ωκεανογραφικό Α-478 “Ναυτίλος, ότι εδώ στην Πόλη μας, υπάρχει Ναυτικό Μουσείο το μοναδικό στη Θράκη μέχρι και Θεσσαλονίκη και ένα από τα καλλίτερα απ΄ ότι ακούγεται και λέγεται στην Ελλάδα και τα οποία τα Πληρώματα τους θα μπορούνε να το επισκεφτούν και να δουν αντικείμενα που αναδεικνύουν την Ιστορία του Πολεμικού μας Ναυτικού  .

  Δεν επιτρέπεται να απαξιώνετε ένα Μουσείο που τα αντικείμενα του στηρίζονται σε δωρεές Καβαλιωτών που αναδεικνύουν τη Ναυτική Ιστορία και παράδοση της Καβάλας και που αν μη τι άλλο, το έχουν επισκεφτεί μέσα στον τρέχοντα Μάιο περισσότεροι από 400 Μαθητές από τη Μακεδονία και τη Θράκη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

  Παρακαλώ τους υπευθύνους που έχουν υπό τη σκέπη τους το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο, λίγη περισσότερη ευαισθησία στις Δωρεές των Καβαλιωτών που τις εμπιστεύθηκαν από το 2015 όταν δόθηκε κατά κυριότητα, χρήση και λειτουργία στον Δήμο Καβάλας και όπου ο Δήμος Καβάλας τις αποδέχθηκε με σύμφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.