Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ: Στον Δήμο Καβάλας τρέχουν ΤΩΡΑ να αγοράσουν αλάτι!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μπορεί χθες να έλεγαν οι παράγοντες του Δήμου Καβάλας ότι οι αποθήκες είναι γεμάτες από αλάτι και χλεύαζαν το δημοσίευμα του «Χ», αλλά πριν περάσουν 24 ώρες συνεδριάζει σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, αυτή την ώρα, η Οικονομική Επιτροπή για να αγοράσουν τις αναγκαίες ποσότητες.(Το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

   

  Πιο συγκεκριμένα η πρόσκληση ανέφερε ότι «καλείστε στη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, με το εξής θέμα:

   

  Έγκριση του κατεπείγοντος του θέματος της ημερήσιας διάταξης.

  1. Έγκριση της απ’ ευθείας ανάθεσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών

  φαινομένων που πλήττουν τον Δήμο Καβάλας.

   

  Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στην αναγκαιότητα της προμήθειας αλατιού και ανάθεσης της υπηρεσίας μεταφοράς του για την αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τον Δήμο  Καβάλας και κατά συνέπεια απαιτείται άμεσα και χωρίς χρονοτριβή η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

   

  Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής στη Συνεδρίαση, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί αναπληρωματικό μέλος.

  Ο Πρόεδρος

  της Οικονομικής Επιτροπής

  Ηλίας Καλανταρίδης

  Αντιδήμαρχος Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.