Χρονόμετρο

  ΜΠΑΣΚΕΤ-Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Στην κορυφή ο Β. Μουλάκης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου ο γκαρντ του ΓΣΕ, έβδομος ο Δανίκας

   

  Την κορυφή των σκόρερς του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πέρασε ο Βασίλης Μουλάκης του ΓΣ Ελευθερούπολης. Πέτυχε 23 πόντους εναντίον της Αγίας Βαρβάρας, έφτασε τους 41 και προηγείται μετά τη διεξαγωγή δύο αγωνιστικών.

  Ο συμπαίκτης του, Γιώργος Δανίκας, είναι 7ος με 33 πόντους. Χθες σημείωσε 12. Από την Αγία Βαρβάρα δεν υπάρχει κάποιος μεταξύ των 30 καλύτερων καθώς η ομάδα έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι. Κορυφαίος σκόρερ της στο ντέρμπι με τον ΓΣΕ ήταν ο Κώστας Μπαναβάκης με 18 πόντους.

   

  Η πρώτη δεκάδα του 4ου ομίλου

  Μουλάκης (ΓΣ Ελευθερούπολης) 41

  Γρηγορίου (Μακεδονικός) 39

  Καραϊσκος (Ζέφυρος) 38

  Σουτζόπουλος (ΠΣ Ευκαρπίας) 37

  Πεχλιβάνης (Ορφέας Ν. Σκοπού) 35

  Ι. Φλιάτης (Ιωνικός Ιωνίας) 35

  Δανίκας (ΓΣ Ελευθερούπολης) 33

  Κλωναράς (Ζέφυρος) 32

  Ζηκούλης (Σταυρούπολη) 32

  Καμάρας (Μαντουλίδης) 31

   

  Οι σκόρερς ΓΣΕ-«Σάντα»

  Αφού οδηγεί την κούρσα όλου του ομίλου, ο Β. Μουλάκης είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας του, του ΓΣΕ, ενώ ο Γιώργος Δανίκας ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 33 και τρίτος έρχεται ο Κώστας Γκούμας με 19.

  Για την Αγία Βαρβάρα, αλλά σε ένα παιχνίδι, πρώτος σκόρερ είναι ο Κώστας Μπαναβάκης με 18 πόντους, τον οποίο ακολουθούν ο Φώτης Ράμμος με 13 και ο Σπύρος Κάτσικας με 12.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.