Χρονόμετρο

  Μάκης Παπαδόπουλος: Συγχαρητήρια και δεσμεύσεις

  Δημοσιεύτηκε στις

  «Απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια στην κα. Δήμητρα Τσανάκα και στους συνεργάτες της, για την ανάδειξή τους στη θέση της νέας Δημοτικής Διοίκησης Καβάλας. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και αποδοτική άσκηση των καθηκόντων τους, για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας και όλων των δημοτών.

  Συγχαίρουμε επίσης όλους τους επικεφαλής και τους υποψηφίους συμβούλους όλων των συνδυασμών για την ενεργητική τους παρουσία και δράση σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που έδωσαν το «παρών» στις εκλογές και ενίσχυσαν με την ψήφο τους, τους δημοκρατικούς θεσμούς.  Ο δήμος μας έχει ανάγκη από τη συμμετοχή στα κοινά όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.

  Σε όλους όσοι μας ανέθεσαν την ευθύνη να τους εκπροσωπήσουμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, υποσχόμαστε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη τους.

  «Ο Τόπος Της Ζωής Μας» συνεχίζει τη δράση του, για να αλλάξουμε τον τόπο μας, να αλλάξουμε τη ζωή μας».

  Μάκης Παπαδόπουλος


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.